El VxL participa en la Fira del Voluntariat de Terrassa

Voluntariat per la llengua

Voluntaris i aprenents van explicar, des de la seva experiència personal, el funcionament del programa
 

El dissabte 21 d'octubre, la plaça Vella de Terrassa va acollir la segona Fira d'Entitats del Voluntariat de Terrassa. L'esdeveniment, que es va celebrar per primera vegada l'any 2018, ha servit per mostrar a la ciutadania el conjunt de projectes disponibles, a més de visibilitzar les entitats del voluntariat de la ciutat.

El Voluntariat per la llengua també hi va ser present. Membres del VxL van col·laborar en la tasca d'explicar, amb la seva experiència personal, el funcionament del programa i fer conèixer la tasca de foment de l'ús de la llengua catalana durant els 20 anys d'història del programa.

Vam rebre la visita de la coordinadora del Voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística, Anna Gallego; de la regidora de Polítiques Lingüístiques, Montserrat Caupena, de la tinenta d'alcalde de Participació, qualitat Democràtica i Drets Humans, Meritxell Lluís, així com de l'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart. Els aprenents Ossama i Najua van ser els encarregats d’explicar a les autoritats el Voluntariat per la llengua.

La jornada va transcórrer en un ambient familiar i festiu de cap de setmana en què no van faltar malabars, diferents tallers lúdics i un racó infantil.

Vols compartir aquesta notícia?