Tallers de teatre al CNL de Terrassa i Rubí

De la competència a l'ús

Els alumnes de les dues poblacions han estat els participants d'aquests tallers de teatre conduïts per l’actor Guifré Baró

Gràcies a la bona entesa amb Pedagogia de l'Espectacle, que fa molts anys que presta formació teatral als centres educatius i ara també al CNL, els alumnes de Terrassa i de Rubí han participat, els dies 17 i 18 de maig, respectivament, en un taller de teatre conduït amb molta traça i jocositat per l'actor Guifré Baró.

L'objectiu principal que com a docents perseguim és la pràctica de l'expressió oral i sabem que no hi ha res millor per aconseguir-ho que la coneixença que s'estableix entre els alumnes dins i fora de l'aula. Justament és això el que han permès aquests tallers: per mitjà de jocs establir una relació de confiança entre els alumnes. Els exercicis d'escalfament del cos, de la veu, les petites pràctiques de memòria, l'observació de l'actitud corporal, la lectura de textos breus en veu alta són unes pràctiques que ens destensen i creen el clima idoni perquè cada persona sigui escoltada pels altres en un darrer exercici individual de creació pròpia.

Per a l'alumnat participant han estat tres hores de verb i crit compartit i el record d'una experiència que crea un vincle comunicatiu i una empatia personal més enllà de les parets de l'aula.

Vols compartir aquesta notícia?