Parella lingüística virtual Rubí-Barcelona aprofita la proximitat territorial per trobar-se presencialment.

Voluntariat per la llengua

La Maite, voluntària que viu a Rubí i la Sylvia, aprenenta resident a Barcelona es troben al Centre Artesà Tradicionarius després de 10 sessions de conversa en modalitat virtual

La Maite fa molts anys que col·labora com a voluntària lingüística Rubí i està encantada de poder donar un cop de mà als aprenents, i a més a més explicar-los les tradicions folklòriques del país; concretament la dansa és el seu punt més fort. Va ser una guia perfecta per visitar el CAT!

La Sylvia, del Perú, està sensibilitzada pel que fa al valor cultural que representa la llengua. És alumna dels cursos de català a la Delegació de Gràcia-Sant Gervasi del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. Actualment es prepara per obtenir el nivell B2 (Intermedi 3) en línia, i ha trobat en el VxL el complement idoni per reforçar el domini de la parla del català. Es va apuntar a la modalitat virtual a causa dels canvis de torn a la seva feina.

Tenen pendent una trobada presencial a Rubí, i mentrestant no arribi aquest moment, faran la seva conversa, setmanalment, reforçant el lligam que les uneix, en català.

Vols compartir aquesta notícia?