La primera festa del voluntariat de Terrassa va esdevenir tot un èxit

Voluntariat per la llengua

El Voluntariat per la llengua participa a la 1a Festa del Voluntariat de Terrassa organitzada per la Taula del Voluntariat de Terrassa que aplega 10 entitats de la ciutat.

La festa en reconeixement a la tasca de tots els voluntaris i voluntàries va aplegar un gran nombre de persones, les quals van poder gaudir d’un munt d’activitats durant tota la tarda.

El passat dissabte dia 9 de juliol es va celebrar la primera festa del voluntariat de Terrassa. Un fotoreclam donava la benvinguda als assistents que podien fer-s’hi fotos per tenir un record de l’efemèride.

A un quart de set de la tarda, una batucada donava el tret de sortida a la festa. Seguidament, els parlaments per agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries de la ciutat de Terrassa a càrrec de la tinenta d'Alcaldia, Teresa Ciurana, i de representants de la Taula del Voluntariat de la ciutat van donar pas a un taller de lindy-hop amb Triple Step, en què va participar una bona part dels assistents. Entre música i dansa, es van encendre les brases que van donar pas a la botifarrada. La festa va concloure amb l'actuació del cantant Chiquito Pérez.

La tarda va transcórrer en un ambient distès i sempre en presència de la música, fet que convidava al gran nombre d’assistents a moure l'esquelet i a gaudir de totes les activitats que hi havia preparades. L'organització també va disposar una sèrie de taules perquè la gent pogués seure a menjar la botifarra.

La festa, segons l'opinió dels assistents, va ser molt animada i va ajudar a crear vincles entre els membres de les distintes associacions, la qual cosa va fer sumar punts a la celebració.

En acabar, tothom es desitjava bon estiu i se citava al setembre de cara a la Fira d’Entitats del Voluntariat.

Des d’aquí agraïm la col·laboració de l’Associació de Veïns de Vallparadís per la seva implicació en aquesta trobada.

Vols compartir aquesta notícia?