Acaben les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors

Ús professional, De la competència a l'ús

L'alumnat de ha fet pràctiques a establiments comercials de Terrassa i Rubí

  • Les pràctiques lingüístiques faciliten situacions comunicatives reals, que es fan en comerços col·laboradors, i serveixen de complement per desenvolupar les competències orals en català i guanyar confiança a l'hora de parlar.
  • Per dur-les a terme es necessita la implicació del sector comercial. Amb aquesta finalitat, el CNL de Terrassa i Rubí ha creat una xarxa d'establiments col·laboradors, que adquireixen compromís d'atendre en català els clients que s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultats.

Aquest mes de maig el CNL de Terrassa i Rubí ha dut a terme pràctiques lingüístiques en establiments comercials amb l'objectiu que l'alumnat practiqui el català fora de l'aula, en situacions quotidianes.

A la fotografia, un alumne a la botiga Marga Nogués Atelier, del carrer Baix de Terrassa. Un agraïment a tots els establiments que hi han col·laborat!

Qualsevol establiment interessat a formar part del programa pot posar-se en contacte amb el CNL de Terrassa i Rubí, personalment o per correu electrònic a

  • Vapor Universitari, C. Colom, 114, 08222 Terrassa   vxl.terrassa@cpnl.cat
  • Edifici La Cruïlla, Urbanització El Pinar, 1, 08191 Rubí vxl.rubi@cpnl.cat

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?