El SLC participa en la cloenda dels cursos de formació del Roure de Polinyà

Cursos de català, Activitats complementàries

Durant l'acte s'ha fet el lliurament de premis del VII Concurs de Microrelats, que en aquesta edició ha comptat amb 33 participants.

El passat dia 19 es va celebrar la festa de cloenda dels cursos formatius que comparteixen l'espai del Roure. Després que els alumnes rebessin els certificats de les diferents àrees: acolliment lingüístic, nacionalitat, competències bàsiques, fotografia, etc. es va fer el lliurament dels premis del concurs de microrelats. Aquest any el microrelat guanyador va ser Somnis, de Joan Ruscalleda Massó, de Malgrat de mar. El jurat també va decidir atorgar un accèssit a la polinyenca Mònica Fernández, pel microrelat Drama.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde del municipi, Javier Silva, i de la regidora de Cultura, M. Carmen Berenguer. Hi van assistir una cinquantena de persones, entre elles els alumnes i participants en el Voluntariat per la llengua del Servei de Català i també els membres del club de lectura, que havien enviat alguns dels relats finalistes.

En els parlaments es va agrair a tothom l'esforç, l'empenta i la tenacitat que s'ha mostrat en aquest darrer trimestre, sense aquesta voluntat de grup no hauria estat possible celebrar aquesta cloenda tan participativa i animada.

Vols compartir aquesta notícia?