Celebració dels 20 anys del programa Voluntariat per la llengua al CNL Roses

Voluntariat per la llengua, CPNL

L'efemèride s'ha celebrat en la XIV Festa del VxL a Sant Feliu de Llobregat

El divendres 21 d'abril al vespre s'ha celebrat al Centre Cívic Les Tovalloles una nova edició de la Festa del Voluntariat per la llengua, emmarcada en la XX Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat.

Lídia Muñoz, presidenta del Consell de Centre i Núria Soriano, directora del Centre de Normalització Lingüística Roses han obert l'acte amb paraules d'agraïment i reconeixement al programa i als participants del CNL Roses.

Dues de les participants en les parelles lingüístiques, Eldi Martínez i Soledad Gascó han llegit textos publicats amb anterioritat al blog del programa, un apunt sobre l'experiència d'un aprenent de la modalitat virtual i un poema escrit des del punt de vista d'una voluntària lingüística.

Tot seguit, la resta de participants del programa assistents a l'acte han pujat a l'escenari per rebre diplomes de participació, roses i llibres, la qual cosa ha permès fer una fotografia de grup.

En la segona part de l'acte, el veterà humorista Ramon Navarro ha ofert l'espectacle "Ramonòleg", en què ha repassat l'actualitat amb ironia i sarcasme.

Anna Gallego, coordinadora del programa Voluntariat per la llengua al Consorci per a la Normalització Lingüística ha tancat l'acte, amb un compendi dels vint anys del programa a Catalunya.

Dues setmanes després de la celebració de la festa, el divendres 5 de maig, el matinal radiofònic Viu Sant Feliu s'ha fet ressò de la celebració, a través d'una entrevista a Núria Soriano i Eduard Vidal, dinamitzador del Voluntariat per la llengua al CNL Roses.

ENLLAÇOS

-Àlbum de fotos i vídeos a Facebook

-Una abraçada virtual des de Madrid (apunt del blog)

-VxL que regalen poesia (apunt del blog)

-Festa del 20è aniversari del Voluntariat per la llengua (notícia al web de l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat)

-Programa de la XIX Setmana per la Llengua de Sant Feliu

-Entrevista radiofònica a Viu a Sant Feliu

Vols compartir aquesta notícia?