Agenda

Març 2021
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 1. Exposició "Quan parles fas màgia" a l'Hospital de Sant Joan de Reus

  Voluntariat per la llengua > Activitats

  Fins al 14 de març es podrà visitar al vestíbul de l’Hospital de Sant Joan de Reus  l'exposició "Quan parles fas màgia", una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

  Hospital de Sant Joan de Reus
  Reus

 2. Exposició "Aranès, l'occità de Catalunya" a Cambrils

  Altres > DGPL > Difusió

  L'exposició "Aranès, l'occità de Catalunya", fa un breu recorregut per la història, les característiques i la vitalitat de l'aranès, variant de l'occità parlada a l'Aran.

  Centre Cultural (C. de Sant Plàcid, 18 )
  Cambrils

 3. Sessió informativa sobre normativa lingüística de rètols i altres textos comercials i sobre eines de suport als professionals

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives

  Sessió informativa en línia sobre normativa lingüística de rètols i altres textos comercials i sobre eines de suport als professionals per a impremtes i empreses de rètols i comunicació del Baix Camp i del Priorat.

  En línia

  A les 15:30 h.

 4. Celebració del Dia Mundial de la Poesia: Alta Veu

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > DMP

  Et  convidem a gaudir de les activitats del cicle Març Marçot poesia per tot de les Biblioteques Municipals de Reus, i en concret t'animem a participar en l'acció Alta Veu que es farà el diumenge 21 de març.

  Reus

 5. Inici dels cursos del trimestre

  Cursos de català

  Inici dels cursos del tercer trimestre. Unes 570 persones comencen avui cursos de català amb tutors o tutores del CNL de l’Àrea de Reus.

  Reus, Cambrils, l'Hospitalet i Falset

 6. Vacances

  Altres

  Durant el període de Setmana Santa el personal del CNL fa vacances. Us atendrem de nou, telefònicament i per correu electrònic, a partir del 6 d’abril.

  Reus, Cambrils i Falset