L’exposició “Quan parles fas màgia” torna a Torelló

Voluntariat per la llengua

Del 13 al 30 de juny podeu veure l'exposició "Quan parles fas màgia" al Museu de la Torneria de Torelló

L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer el programa Voluntariat per la Llengua (VxL) i convidar tant voluntaris com aprenents a participar en aquesta enriquidora experiència.

Museu de la Torneria

"Quan parles fas màgia", a través de la metàfora de la màgia, destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i de transformar la vida de les persones que hi participen.

El 2021 es van fer 30 parelles lingüístiques a Torelló, 14 de virtuals i 16 de presencials. Aquest 2022 tornen a ser majoritàriament presencials. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb el VxL segons les inquietuds i aficions dels voluntaris: parelles lingüístiques, reforç de lectura, tertúlies, ràdio, teatre, etc. Les entitats, empreses i establiments comercials també s'hi poden adherir i participar-hi segons les seves possibilitats, des de l'atenció als clients i socis en català sigui quin sigui el seu aspecte i les pràctiques lingüístiques dels alumnes, fins a xerrades, visites guiades, etc. Si hi esteu interessats, parleu amb l'Oficina de Català de Torelló (torello(ELIMINAR)@cpnl.cat o 93 850 51 92).

Aquesta exposició ja va ser present a les biblioteques de Vic, Manlleu, Torelló i Centelles a principis d'any passat. Enguany s'ha pensat que podria exhibir-se en entitats i espais públics per tal que el programa VxL arribi a nous públics. El Museu de la Torneria és un ens adherit al programa Voluntariat per la Llengua.

Vols compartir aquesta notícia?