Èxit de participació al torneig Juga en català de Puigcerdà

Oci en català

Vint jugadors passen un matí de diumenge lúdic i amè jugant al Catan en català al tercer torneig Juga en català de Puigcerdà

Diumenge passat, 23 d'octubre, el Servei Comarcal de Català de la Cerdanya del Consorci per a la Normalització Lingüística va col·laborar en el tercer torneig Juga en català organitzat per Òmnium Cultural Cerdanya i la llibreria Màgia de Tinta, a Puigcerdà.

El joc escollit per al torneig va ser el Catan, un joc d'estratègia que va permetre fomentar l'ús de la llengua catalana entre tots els participants, que a més a més van passar un matí lúdic i molt amè. Un dels nostres alumnes del curs bàsic 2, arribat fa només vuit mesos, va fer la seva primera immersió lingüística, ja que va ser el primer cop que va assistir a una activitat on tothom li parlava català. Es va sentir molt a gust i no va tenir problemes per entendre les altres persones.

En aquesta ocasió hi van participar vint jugadors. Alguns ja coneixien el joc i d'altres era el primer cop que hi jugaven, però van descobrir la versió en català. Tots van tenir dos obsequis cedits pel CPNL. El guanyador del torneig es va emportar un val per bescanviar en productes a la mateixa botiga, valorat en 50 euros, gràcies a Òmnium Cerdanya.

Vols compartir aquesta notícia?