Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua [X]
 1. L’exposició sobre el Voluntariat per la llengua omple de màgia la Biblioteca de Tordera

  L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia.

  Voluntariat per la llengua

 2. El CNL del Maresme i el Col·legi d'Advocats de Mataró col·laboren per impulsar el VxL entre els professionals de l'advocacia

  Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua

 3. L'Escola d'Adults de Pineda de Mar i la Fundació Gentis potencien la participació dels seus usuaris al Voluntariat per la llengua

  L'Escola d'Adults i el Projecte Singulars de la Fundació Gentis col·laboraran amb l'Oficina de Català de Pineda de Mar per potenciar la participació dels seus alumnes i usuaris, respectivament, al programa Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua

 4. Visitem l'Alella de gran tradició vinícola

  Diumenge passat una vintena de participants del programa Voluntariat per la llengua d'arreu de la comarca va participar a la ruta guiada "Alella, 1.000 anys d'història". 
   

  Voluntariat per la llengua

 5. Les parelles lingüístiques d'Alella inicien les trobades

  Dijous passat es va fer la presentació de les parelles lingüístiques d'Alella, que es fan amb la col·laboració de l'Escola d'Adults i de la Regidoria d'Educació de la població.

  Voluntariat per la llengua

 6. Arenys de Mar tindrà 20 parelles lingüístiques en aquesta edició

  El passat dimarts, 28 de febrer, es va fer la presentació de les vint parelles lingüístiques d'Arenys de Mar.

  Voluntariat per la llengua

 7. Presentació de les parelles lingüístiques de Teià

  Dimecres passat es va presentar el programa del Voluntariat per la llengua a Teià.

  Voluntariat per la llengua

 8. El CNL del Maresme porta el VxL a la Festa del Voluntariat

  El CNL del Maresme va participar divendres passat, amb el programa Voluntariat per la llengua, en la Festa del Voluntariat que va organitzar l'Ajuntament de Mataró per reconèixer la tasca de les persones voluntàries a la ciutat, al Casal Aliança.

  Voluntariat per la llengua

 9. Va, dibuixem amb la mà esquerra

  El ninotaire Toni Batllori, que publica les seves tires còmiques a "La Vanguardia", ens va ensenyar dissabte a comunicar-nos amb el dibuix còmic.

  Voluntariat per la llengua

 10. L'exposició "10 anys de VxL" serà aquest estiu a diferents equipaments de Mataró

  L'exposició "10 anys de vxl: un tast! (2003-2013)" serà, durant els mesos de juny i juliol al Centre Cívic Pla d'en Boet, al Cabot i Barba i a l'Espai Gatassa.

  Voluntariat per la llengua