II Fira del Joc

Dins del marc de la II Fira del Joc, el CNL del Maresme us convida a jugar al Paraulògic gegant! Un joc que consisteix a formar paraules a partir de set lletres, que es poden repetir però que cada paraula n'ha de contenir una d'obligatòria (la central). 

El 3 de desembre, de 10.30 a 14 h, vine a jugar-hi al Port de Mataró! Els participants entraran en el sorteig d'un joc de taula cedit per la botiga Va de Jocs de Mataró.

Amb la combinació de lletres exposades a la Fira caldrà formar cinc paraules amb les lletres que hi haurà al Paraulògic gegant de la Fira. Hi podrà participar tothom, incloent-hi els menors d'edat, amb el consentiment d'una persona adulta. 

Consulta’n les bases

El formulari ha de contenir el nom de cada participant, el número de telèfon, el correu electrònic i una resposta, com a mínim, obligatòria (que ha de contenir el número del cartell i la solució de l'enigma corresponent).

La resposta ha d'estar escrita en català.

Ves al formulari 

Es farà difusió tant del concurs com de la persona guanyadora a través dels comptes de Twitter i Facebook del CNL del Maresme.

El sorteig es farà el 4 de desembre a les 12 h i el premi es lliurarà el dia 12 de desembre.

En trobareu més informació a les Bases del concurs.

Agraïm a l'Associació Catalana Jocs de Taula l'organització de la Fira, a la botiga Va de jocs per la seva col·laboració amb els tallers i la cessió del premi del concurs i agraïm també al Paraulògic, la cessió del dret d'imatge.

I recorda: segueix-nos a les xarxes socials per saber si ets el guanyador o la guanyadora del concurs! 

Última actualització: 04/12/23