Inici de la col·laboració entre el Voluntariat per la llengua i CaixaForum Lleida

Voluntariat per la llengua

L'oferta cultural en català a l'abast de les parelles lingüístiques

El Jordi i la Hind, una de les parelles lingüístiques del VxL Lleida que ha assistit a l'espectacle de CaixaForum Lleida

Participants del Voluntariat per la llengua (VxL) del Centre de Normalització Lingüística de Lleida han pogut gaudir aquest dimarts de l'espectacle La violació de Lucrècia, gràcies a la gentilesa de CaixaForum Lleida. L'entitat ofereix a les parelles lingüístiques la possibilitat de participar en les seves propostes culturals contribuint així al foment de l'ús del català a la capital lleidatana. 

L'obra, protagonitzada per les grans actrius Mercè Sampietro i Marta Marco, es basa en un dels poemes tràgics més importants de William Shakespeare. Les parelles lingüístiques que van tenir l'oportunitat d'assistir-hi en destaquen la gran posada en escena. 

La relació iniciada entre CaixaForum Lleida i el VxL permet apropar l'oferta cultural en català als participants del programa. A més, els espectacles o activitats en què les parelles participen conjuntament generen nous fils de conversa que nodreixen les trobades setmanals de voluntaris i aprenents.
 

Vols compartir aquesta notícia?