Onze comerços de les Borges Blanques s’adhereixen al Voluntariat per la Llengua

Voluntariat per la llengua

Els establiments han signat l’adhesió al programa, que contribueix a fomentar l’ús social del català 

Durant els mesos de novembre i desembre, onze comerços de les Borges Blanques han començat a formar part de la xarxa d’establiments col·laboradors adherits al programa del Voluntariat per la Llengua (VxL).

Els establiments col·laboradors adquireixen el compromís de garantir que les persones que hi vagin trobaran facilitats per ser ateses i per poder expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat. Fer servir el català sempre que sigui possible és una manera de facilitar la integració i la inclusió de tots els habitants del municipi. Els establiments adherits al programa lluiran un adhesiu que els identifica i apareixeran també al web del VxL (vxl.cat/establiments).

Els comerços de les Borges que s'han adherit al Voluntariat per la Llengua són: forn Josep Capell, pastisseria Xocolatí, herbodietètica l'Heura, fruits secs Frisal, La Bodega, forn Rosselló, informàtica i web Can Antaviana, fotografia Interfilm, impremta i papereria Impremartí, estanc de Borges 1 i restauració de mobles i manualitats Talleret d'Art. Moltes gràcies a tots pel compromís!

Vols compartir aquesta notícia?