La coral Veus del Món a l'Auditori Barradas

Activitats complementàries, Oci en català

Concert de cant de coral en el marc dels actes de celebració de la 55a Renovació de la Flama per la Llengua

L'Auditori Barradas va acollir divendres passat, 23 de febrer, un concert de cant de coral en el marc dels actes de celebració de la 55a Renovació de la Flama per la Llengua. Hi van participar les agrupacions Els Matiners, Cor de Nit, Elisard Sala i Veus del Món, aquesta última integrada per alumnes i voluntaris del CNL de l'Hospitalet.

La vetllada va estar plena d'emocions, amb un repertori eclèctic que va abastar des de cançons tradicionals fins a peces més actuals. Cada coral va lluir amb la seva pròpia personalitat mentre que, en el tram final, totes quatres van unir-se per interpretar conjuntament dos temes en un escenari ben ple de cantaires. Per acabar, van fer aixecar el públic dels seus seients per participar en una última cançó, amb coreografia inclosa.

En resum, el concert va ser una celebració de la identitat, la diversitat i la passió per la música, a més de la demostració que un projecte com el de la coral Veus del Món permet compartir llengua i música en un entorn que transcendeix cultures i fronteres.

Vols compartir aquesta notícia?