Torna la coral del CNL i el tàndem amb l’EMMCA

Activitats complementàries

Dijous 17 d'octubre s'inicien els assajos, però encara us hi podeu apuntar!

Els alumnes i usuaris del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet recuperen un espai per comunicar-se en català que combina llengua i música. Els dies 2, 3 i 4 d'octubre s'han organitzat tallers de cant per tal d’animar els alumnes a participar-hi. No calen coneixements musicals.

Els alumnes i usuaris del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet recuperen un espai per comunicar-se en català que combina llengua i música. Els dies 2, 3 i 4 d'octubre s'han organitzat tallers de cant per tal d'animar els alumnes a participar-hi. No calen coneixements musicals.

La coral afavoreix la relació entre alumnat de diversos nivells i voluntaris i cantaires de la ciutat que vulguin compartir llengua i música. L'objectiu és convertir-la en un espai que permeti millorar l'ús oral del català a través d'una activitat lúdica. Participar-hi és gratuït i no cal tenir coneixements musicals previs.

 

Els assajos seran els dijous, de 19.15 a 20.30 h a l’Ateneu de Cultura Popular (c. Santa Anna, 1-7). Les sessions de la coral constaran de dues parts: en la primera una tècnica del CNL tractarà amb els cantaires aspectes lingüístics relacionats amb les lletres de les cançons (fonètica, vocabulari, comprensió, etc.). En la segona, la directora del cor i professora de l'Escola de Música, Mònica Peig, treballarà els aspectes musicals.

Si us hi voleu inscriure:

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte Fem Tàndem L'H, que l'Ajuntament de l'Hospitalet duu a terme a la ciutat. Aquesta col·laboració permet fer aliances entre una institució educativa i una altra vinculada a l'àmbit artístic o científic per tal que les primeres s'especialitzin i excel·leixin en l'àmbit escollit: música, dansa, teatre, salut, etc.

Vols compartir aquesta notícia?