"Una pastisseria a Notting Hill" al Cinefòrum XIC

Oci en català

El dimecres 31 de maig torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Una pastisseria a Notting Hill.

El dimecres 31 de maig torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Una pastisseria a Notting Hill. Aquest cicle de cinema en català és fruit de la col·laboració entre la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) i el CNL de l'Hospitalet. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom. La projecció es farà al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa (c. Mare de Déu dels Desemparats, 87).

Tres dones de diferents generacions s'uniran per a dur a terme el seu somni, obrir una pastisseria a Notting Hill, en aquesta fantàstica comèdia que ens transportarà a la calidesa de pel·lícules com "Tomàquets verds fregits" o "Magnòlies d'acer".

Decidida a complir el somni de la seva difunta mare d'obrir una pastisseria a Notting Hill, la jove Clarissa demana ajuda a la millor amiga de la seva mare, Isabella, i a la seva excèntrica àvia, Mimi. Aquestes tres generacions de dones necessitaran superar el dolor, els dubtes i les diferències per a homenatjar el record de la seva estimada Sarah mentre s'embarquen en un viatge per a establir a Londres una botiga plena d'amor, esperança i pastissos de colors.

Vols compartir aquesta notícia?