"Alcarràs" al Cinefòrum XIC

Oci en català

El dimecres 15 de març torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Alcarràs.

El dimecres 15 de març torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Alcarràs. Aquest cicle de cinema en català és fruit de la col·laboració entre la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) i el CNL de l'Hospitalet. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom. La projecció es farà al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa (c. Mare de Déu dels Desemparats, 87).

Després de vuitanta anys i tres generacions conreant la mateixa terra, la família Solé s'enfronta a una amenaça sense precedents. Ambientada a Alcarràs (el Segrià), la trama conforma un drama rural familiar sobre la desaparició de les activitats agrícoles que gira al voltant de l'amenaça d'instal·lar un camp de panells fotovoltaics en una parcel·la agrícola dedicada fins llavors al conreu del presseguer, fet que empeny els membres de la nissaga pagesa a retrobar-se i reconèixer-se enfront de l'adversitat

Vols compartir aquesta notícia?