El CNL de l'Hospitalet, una gran plaça on conviuen 23 llengües de 32 països

Activitats complementàries

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna el 21 de febrer, el CNL de l'Hospitalet ha recollit en uns murals decoratius diverses paraules i expressions, en les llengües maternes de l'alumnat, que es fan servir en quatre situacions diferents: I tu, què dius quan estimes algú?, I tu, què dius quan t'enfades molt?, I tu, què dius quan tens gana? I tu, què dius quan tens fred?

Ha estat una activitat participativa, dinàmica i engrescadora que ens ha permès apropar-nos d'una manera lúdica a la diversitat lingüística de la nostra ciutat.

També s'ha preparat una activitat interactiva (Kahoot) per jugar a les aules, amb preguntes sobre set de les llengües que maternes del nostre alumnat (amazic, igbo, guaraní, tagal, armeni, quítxua i crioll haitià) i que han estat les protagonistes del programa La plaça de les llengües, fet en col·laboració amb Televisió de l'Hospitalet.

Dia internacional de la llengua materna 2023. create.kahoot.it.url

Finalment, hem compartit amb l'alumnat un qüestionari en línia amb dues preguntes: Quin és el teu lloc d'origen?, Quina és la teva llengua materna? per tal de poder comptar amb dades actualitzades.

Vols compartir aquesta notícia?