Cursos de català del programa APREN.CAT a l'Hospitalet

Cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet començarà, el 14 de novembre, un curs de català del programa APREN.CAT, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Entre final d'aquest any i el que ve es completaran, així, dos itineraris complets del nivell A2.

El Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet començarà, el 14 de novembre, un curs de català del programa APREN.CAT, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Entre final d’aquest any i el que ve es completaran, així, dos itineraris complets del nivell A2.

El primer curs, un Bàsic 1, començarà dia 14 de novembre, però es completarà amb el Bàsic 2 i 3 el març de 2023. En acabar aquest primer curs, està previst d'iniciar un nou cicle complet del mateix nivell. La formació s'adreça a persones aturades i amb pocs o nuls coneixements de català, i tindrà un format molt intensiu: 12 hores a la setmana de dilluns a dijous. S'oferirà en horari de tarda de 15.00 a 18.00 h.

Aquesta formació està totalment subvencionada, materials inclosos, només cal estar donat d'alta al SOC com a demandant de feina. Aquests cursos són fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Amb aquesta iniciativa, el SOC promou la millora ocupacional de les persones inscrites i fa una aposta ferma per la formació de qualitat en català. I el CPNL fomenta el coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua, i treballa per la cohesió social del territori.

Vols compartir aquesta notícia?