"Els traductors" al Cinema per a la convivència a la Florida

Oci en català

El proper divendres, 29 d’abril, a les 17.30 h, es projectarà la pel·lícula Els traductors dins el cicle de Cinema per a la convivència.

El proper divendres, 29 d’abril, a les 17.30 h, es projectarà la pel·lícula Els traductors dins el cicle de Cinema per a la convivència. Aquest cicle de cinema en català a la Florida és fruit de la col·laboració entre Biblioteques de l’Hospitalet i el CNL de l’Hospitalet. Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a tothom. La projecció es farà al Centre Municipal Ana Díaz Rico (plaça dels Blocs de la Florida, 15 B).

Nou traductors de nou nacionalitats diferents són contractats per traduir l'últim llibre d'una trilogia que s'ha convertit en un best-seller mundial. Amb el màxim secretisme, i per portar a terme la seva missió, hauran de romandre en un búnquer de luxe sense contacte amb el món exterior. Però quan les primeres deu pàgines del manuscrit apareixen publicades en línia, la feina d'ensomni es converteix en un malson; es desvela que el filtrador és un d'ells i aviat comproven que l'editor està disposat a tot el que sigui necessari per intentar desemmascarar-lo.

Vols compartir aquesta notícia?