Aprendre català amb música a l’aula

Cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística presenta la primera d'una nova sèrie de llistes musicals organitzades per nivells d'aprenentatge, com a eina pedagògica complementària

Les noves llistes de reproducció de cançons en català pretenen ser un complement per poder treballar a les aules els continguts de cada curs, adaptats a cadascun dels nivells. La primera llista, que s'ha publicat avui, "Comencem Bàsic", està pensada per al nivell Bàsic 1 que cursen les persones amb pocs coneixements de la llengua catalana. Aquesta llista està integrada per 45 temes, amb estructures lingüístiques, vocabulari i repeticions de la llengua indicades per a aquest nivell.

Durant els propers mesos es publicaran la resta de llistes, que completaran el recurs per als nivells bàsic i elemental, i s'oferiran, així, un total de sis llistes que acompanyaran els aprenents en l'inici del seu viatge acadèmic.

Aquest nou recurs està adreçat als alumnes i els professors del CPNL, però també es posa a disposició de tots els aprenents i docents de la llengua catalana perquè l'utilitzin dins i fora de l'aula. En breu es podran consultar les guies d'ús de les cançons.

La difusió d'aquest nou recurs a les xarxes socials es podrà seguir a través de l'etiqueta #CPNL_Spotify.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?