S'allarga el període d'inscripció als cursos de català abril-juny

Cursos de català

S’ha ampliat el període d’inscripció i, finalment, la matrícula als cursos de català del CNL de l'Hospitalet es podrà fer del 28 al 30 de març.

S'ha ampliat el període d'inscripció i, finalment, la matrícula general als cursos de català del CNL de l'Hospitalet es podrà fer del 28 al 30 de març.

Hi haurà dos torns:

  • Preferent el dies 24 i 25 de març (inscripció per a persones matriculades a un curs durant els darrers 12 mesos)

  • General dels dies 28 al 30 de març (oberta a tothom)

Oferirem cursos de tots els nivells en diferents modalitats:

  • Presencial: Nivells inicial i bàsic.

  • Virtual i semivirtual: Classes en directe, a través de l'ordinador (o tauleta/mòbil), amb el professor, en un horari predeterminat. Virtual (100% classes en directe) i semivirtual (50% classes en directe i 50% de treball autònom).

  • En línia: Els alumnes treballen pel seu compte en una plataforma en línia, sense horari predeterminat, seguint un pla de treball establert.

Pel que fa als nivells Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 la matrícula és gratuïta.

La inscripció es farà preferentment en línia a inscripcions.cpnl.cat. Si voleu més informació truqueu al 93 403 20 20 o consulteu:

cpnl.cat/lh

facebook.com/cnl.lh 

@CNLlHospitalet

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Per a més informació, cliqueu aquí o truqueu al 93 403 20 20.

Vols compartir aquesta notícia?