Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Sensibilització [X]
 1. Taller Assertius amb el català a càrrec de "Llenguaferits" a la Bisbal d'Empordà

  El divendres 2 de juny, a les 19 h, es va dur a terme el taller Assertius amb el català, a càrrec dels "Llenguaferits", a la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal.

  Sensibilització

 2. Sessions de sensibilització per al personal del Consorci d'Acció Social i del Consell Comarcal de la Garrotxa

  S’han organitzat tres sessions presencials de sensibilització lingüística per al personal del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG) i per al personal del Consell Comarcal de la Garrotxa que atén el públic.

  Sensibilització, Administració pública

 3. Una trentena de persones de l'Ajuntament d'Olot, i organismes que en depenen, fan una formació en sensibilització lingüística

  Persones de l’Oficina d’Habitatge, d’Educació, de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i de la Policia municipal que fan un servei de primera acollida han fet una formació en sensibilització lingüística per reflexionar sobre les llengües, la situació sociolingüística de la societat catalana actual, els usos lingüístics dins l’Administració pública i l’hàbit del canvi de llengua en situacions en què aquest canvi no és necessari o directament no és efectiu.

  S’han fet tres sessions: el 21, 22 i 23 de març, de 8 a 10 h, a la sala d’actes de l’Arxiu de la Garrotxa.

  Sensibilització

 4. Arriba a Breda la campanya "21 dies. D'entrada en català"

  La campanya "21 dies. D'entrada en català" ha arribat a Breda, on es durà a terme durant el mes de març. El repte que es proposa als ciutadans de Breda: mantenir el català sempre, a tot arreu i amb tothom.

  Sensibilització, Sensibilització

 5. Taller de llengua amb "Llenguaferits" a Palafrugell

  Divendres 17 de febrer en David Vila i la Jessica Neuquelman van oferir un taller sobre la conservació de les llengües, i en especial del català, i van donar bones idees sobre com mantenir-se parlant en català de manera assertiva.

  Sensibilització

 6. Els Llenguaferits parlen del canvi de llengua, de la diversitat lingüística i del futur del català

  El dijous 9 de febrer, David Vila i Jessica Neuquelman van ser a Olot per parlar de la riquesa de les llengües, del canvi de llengua que fan els catalans i de la situació sociolingüística catalana. La xerrada taller va tenir lloc a l’Aula Bufador de l’Espai Cràter.

  Sensibilització

 7. El Consorci per a la Normalització Lingüística engega a Santa Coloma de Farners una campanya perquè els catalanoparlants no abandonin la llengua quan s'adrecen a persones nouvingudes o desconegudes

  "Pots mantenir l'ús de la llengua catalana durant 21 dies ininterromputs?" Aquest és el repte que proposa la campanya "21 dies. D'entrada, en català": mantenir el català sempre, a tot arreu i amb tothom. Es tracta de no canviar de llengua en situacions en què habitualment es fa. Els experts consideren que es necessiten 21 dies per consolidar un nou hàbit; per això el repte té aquesta durada.

  Sensibilització, Sensibilització

 8. Xerrada: 'No em canviïs de llengua' a Cassà de la Selva

  A l’acte hi van participar els promotors de la campanya ‘No em canviïs la llengua’: Rosario Palomino, Carme Sansa i Aleix Renyé i membres del Voluntariat per la llengua.

  Sensibilització, Sensibilització