Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Ús professional > Accions de sensibilització [X]
  1. Llenguaferits promou a Figueres l'ús de la llengua catalana

    Jessica Neuquelman i David Vila van parlar a l’auditori dels Caputxins sobre la diversitat lingüística i el lloc que ocupa el català en un món multilingüe

    Activitats complementàries, Ús professional

  2. Sessions de sensibilització lingüística per al personal de l’Ajuntament de la Bisbal

    Una quarantena de treballadors de l'Ajuntament de la Bisbal han assistit a les dues sessions de sensibilització lingüística que ha impartit l'Oficina de Català.

    Ús professional, Ús professional

  3. Taller Assertius amb el català a càrrec de "Llenguaferits" a la Bisbal d'Empordà

    El divendres 2 de juny, a les 19 h, es va dur a terme el taller Assertius amb el català, a càrrec dels "Llenguaferits", a la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal.

    Ús professional

  4. Sessions de sensibilització per al personal del Consorci d'Acció Social i del Consell Comarcal de la Garrotxa

    S’han organitzat tres sessions presencials de sensibilització lingüística per al personal del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG) i per al personal del Consell Comarcal de la Garrotxa que atén el públic.

    Ús professional, Ús professional

  5. Els nous monitors escolars es formen en sensibilització lingüística

    Els monitors escolars són referents en l’educació en el lleure a les escoles de Salt.

    Ús professional

  6. Una trentena de persones de l'Ajuntament d'Olot, i organismes que en depenen, fan una formació en sensibilització lingüística

    Persones de l’Oficina d’Habitatge, d’Educació, de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i de la Policia municipal que fan un servei de primera acollida han fet una formació en sensibilització lingüística per reflexionar sobre les llengües, la situació sociolingüística de la societat catalana actual, els usos lingüístics dins l’Administració pública i l’hàbit del canvi de llengua en situacions en què aquest canvi no és necessari o directament no és efectiu.

    S’han fet tres sessions: el 21, 22 i 23 de març, de 8 a 10 h, a la sala d’actes de l’Arxiu de la Garrotxa.

    Ús professional

  7. Sessió de sensibilització per a professionals sanitaris nouvinguts a la Fundació Salut Empordà

    L’Oficina de Català de Figueres ha dut a terme una sessió de sensibilització per a professionals de l’àmbit sanitari que han arribat fa poc a treballar a l’Hospital de Figueres procedents de diversos països de l’Amèrica del Sud, principalment de Colòmbia.

    Ús professional

  8. Sessions de sensibilització lingüística per al personal de l'Administració local de Salt

    El personal de l’Ajuntament de Salt que atén el públic assisteix a les sessions de sensibilització lingüística que imparteix l’Oficina de Català.

    Ús professional, Ús professional

  9. Arriba a Breda la campanya "21 dies. D'entrada en català"

    La campanya "21 dies. D'entrada en català" ha arribat a Breda, on es durà a terme durant el mes de març. El repte que es proposa als ciutadans de Breda: mantenir el català sempre, a tot arreu i amb tothom.

    Ús professional, Difusió

  10. Una quinzena de professionals de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa fan una formació en sensibilització lingüística

    L’Hospital d’Olot és un organisme multilingüe, com ho és la resta de la societat catalana en general, i la garrotxina en particular. Aprendre a gestionar la diversitat lingüística, conscienciar-se que el canvi de llengua sistemàtic invisibilitza el català i donar eines de reflexió sobre la diversitat de llengües són alguns dels objectius de la sensibilització lingüística.

    Ús professional