Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Administració pública [X]
 1. L’Oficina de Català de Figueres ha promogut una edició del Seminari sobre les aportacions de la nova gramàtica de l’IEC per al personal de l’Ajuntament de Figueres

  El seminari, de modalitat virtual, s'ha fet en quatre sessions els dies 15, 22 i 29 de novembre i 13 de desembre, de 9.30 a 10.30, i l'ha impartit professorat del grup de treball sobre les novetats de la GIEC del Consorci per a la Normalització Lingüística: Imma Sas (CNL de Sabadell), Roger Vilà (SCC de la Selva) i Dolors Barceló (OC de Figueres), que han col·laborat en aquest projecte.

  Administració pública

 2. Lliuren el Premi Agustí Juandó i Royo a Joan Geli Rissech

  Dijous vam assistir al lliurament del Premi Agustí Juandó i Royo, premi que s'atorga a persones o entitats que en la seva trajectòria professional s'hagin destacat per la defensa de la llengua catalana en l'àmbit jurídic.

  Administració pública

 3. Saps què?

  Butlletí d'apunts lingüístics del Departament de Justícia

  Elaborat pel Servei Lingüístic de l'Àmbit Judicial, vol fomentar un bon ús del català a la justícia. Amb aquest objectiu, tracta aspectes lingüístics especialment problemàtics d’una manera senzilla i amb un to informal.

  Des del 14 de setembre es pot consultar al web de l'Administració de Justícia, tant els números de les temporades passades com els nous, que es publiquen setmanalment.

  Fins ara el butlletí es distribuïa només per correu electrònic al personal de l'Administració de justícia.

  Administració pública