Celebració dels 20 anys del Voluntariat per la llengua a Salt: una vetllada memorable al Museu de l’Aigua

Voluntariat per la llengua

El Museu de l'Aigua acull l'acte de celebració dels 20 anys del VxL

Ahir dijous 9 de novembre, la ciutat de Salt es va omplir de l'esperit de la celebració, ja que el Voluntariat per la llengua va commemorar amb gran entusiasme el seu 20è aniversari. 

Amb les agulles del rellotge marcant les 19 h, l'esdeveniment va atraure 75 assistents, que van celebrar aquestes dues dècades d'esforç continuat en la promoció i difusió del català. La presència institucional va comptar amb l'alcalde Jordi Viñas i el regidor Adrià Martín que van compartir l'alegria dels participants i van subratllar la importància de protegir i enfortir la identitat lingüística.

L'acte va ser amenitzat pel meravellós mag Fèlix Brunet, que va captivar l'audiència amb la seva actuació genial, afegint un toc màgic i divertit a la celebració. Entre rialles i aplaudiments, els assistents van viure moments inoblidables que van contribuir a fer de la vetllada una gran experiència.

Amb discursos emotius, una connexió virtual, recordatoris fotogràfics i un ambient d'alegria col·lectiva, la celebració dels 20 anys del Voluntariat per la llengua va ser una nit per recordar.

Vols compartir aquesta notícia?