Valoració de la campanya '21 Dies' a la Garrotxa

Activitats complementàries, CPNL

El passat 7 d’octubre, durant la celebració del Correllengua que organitza Òmnium Garrotxa amb la col·laboració d’entitats diverses, el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa va presentar la campanya 21 Dies per parlar català amb tothom i a tot arreu.

La campanya s'ha difós a Besalú, Mieres, Olot, Riudaura, Sant Feliu de Pallerols i la Vall d'en Bas.

A Olot es va presentar el 7 d'octubre, amb l'objectiu que els olotins i olotines entomessin el repte de parlar català sempre, amb tothom i a tot arreu, durant 21 dies seguits, per reduir el canvi de llengua al castellà que generalment fan 8 de cada 10 catalanoparlants quan l'interlocutor no parla català, sense ni tan sols preguntar-li si l'entén.

Que del 8 al 28 d'octubre hagi estat el termini que públicament s'ha donat als ciutadans per acceptar el repte, això no vol dir que qualsevol persona, en qualsevol moment, no el pugui començar perquè, al cap i a la fi, és un repte personal.

Trobareu postals de control dels 21 dies tant a l'Ajuntament d'Olot, com al Consell Comarcal, com al Servei de Català fins a finals del 2023. Us animem a recollir-ne una i tirar endavant els 21 dies!

Vols compartir aquesta notícia?