El Taller Suma, a Calonge i Sant Antoni

Activitats complementàries

El dilluns, 9 d'octubre, a la Biblioteca Pere Caner de Calonge es va dur a terme un taller adreçat especialment a l'alumnat dels cursos de català per a adults del municipi.

Una activitat a càrrec del grup Llenguaferits

Amb aquesta activitat, David Vila i Jessica Neuquelman, del grup Llenguaferits, van fer reflexionar de manera didàctica i amena sobre la importància de preservar totes les llengües i, en particular, la catalana. Després d'aquesta introducció inicial, van despertar l'interès de l'alumnat envers el català a partir de preguntes com ara "Per què és útil parlar català?" o "Què es pot fer per practicar el català al carrer?".

El taller s'adreça sobretot a l'alumnat nouvingut. Aquest trimestre a Calonge i a Sant Antoni es fan 4 cursos de català per a adults de diversos nivells: bàsic 1, bàsic 2 i elemental 1. S'hi han matriculat unes 70 persones de nacionalitats diferents, 20 de les quals van assistir al taller i el van valorar molt positivament.

El taller Suma forma part de les activitats fora de l'aula que ha programat l'Oficina de Català per a aquest últim trimestre de l'any.

Vols compartir aquesta notícia?