L'exposició "Quan parles fas màgia" a l'Institut Puig Cargol

Voluntariat per la llengua

Del 27 de març al 21 d'abril, l'exposició "Quan parles fas màgia" es va instal·lar a l'entrada de l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni.

Es tracta d'una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

L'alumnat que va visitar l'exposició va poder participar en un concurs. Es tractava d'un qüestionari de 16 preguntes al qual s'accedia mitjançant un codi QR. Entre els estudiants que van encertar més de 14 preguntes l'Oficina de Català de Calonge va sortejar un lot de material escolar. La guanyadora va ser una alumna de 1r de batxillerat, que va recollir el seu premi durant l'acte de cloenda de parelles lingüístiques a l'Institut, el dia 25 d'abril.

Del 27 d'abril al 12 de maig l'exposició "Quan parles fas màgia" es podrà visitar a la Biblioteca La Cooperativa de Sant Antoni. I, el mateix 12 de maig, a les 17.30 h, el mag Eduard Juanola posarà el punt i final a l'edició d'aquest trimestre del Voluntariat per la llengua a Calonge i Sant Antoni.

Vols compartir aquesta notícia?