Fem-nos sentir, el programa de Ràdio Bisbal en què participen els alumnes de l'Oficina de Català

Cursos de català, Cursos de català

A Ràdio Bisbal aquest mes d'octubre han estrenat el programa Fem-nos sentir, un espai radiofònic per a l'alumnat dels cursos de català, perquè puguin posar en pràctica el que aprenen a l'aula i donar visibilitat al seu esforç per aprendre la nostra llengua.

RàdioBisbal

El 26 d’octubre, els alumnes del Bàsic 3 de l'Oficina de Català de la Bisbal van anar a la ràdio per primera vegada i van entrevistar en Marc Vilà Salvà, un apassionat de la meteorologia.

Durant el programa, els alumnes van anar fent preguntes sobre la previsió del temps preparades prèviament a classe, en Marc les va respondre i va exposar què ens espera per als pròxims dies d'aquesta càlida i estranya tardor que estem vivint. Entre tots van recordar la gran pedregada que van patir el passat mes d'agost i que tantes destrosses va ocasionar, i també van parlar del temporal Glòria i la nevada del 8 de març de fa més de deu anys. A més, van reflexionar sobre els diferents tipus de clima i van explicar curiositats com el calendari de la ceba o el mètode de les "cabañuelas", que si no sabeu de què tracta, haureu d'escoltar-los per esbrinar-ho.

El programa es farà un cop al mes i el tindrem disponible en format pòdcast en aquest web; al novembre rebran la visita dels alumnes del Bàsic 1, que entrevistaran el regidor Carles Puig Madrenas, i, al desembre, serà el torn dels alumnes del Grup de Conversa, que prepararan un viatge. No us ho perdeu!

Vols compartir aquesta notícia?