Èxit d’assistència a la inauguració de l’exposició “Quan parles fas màgia” a Ripoll

Voluntariat per la llengua

L’exposició del Voluntariat per la llengua es podrà veure a la Qperativa fins al 18 de juliol

Una quarantena de persones, entre alumnes, voluntaris i aprenents, han assistit a la inauguració de l'exposició de VxL "Quan parles fas màgia" a la Qperativa de Ripoll, establiment col·laborador del programa. També hi van ser el conseller comarcal de Cultura, Josep Estragués, i la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Ripoll, M. Dolors Vilalta.

La mostra s'hi podrà visitar fins al 18 de juliol, amb l'objectiu de promocionar el programa a la ciutat, alhora que es fa un petit homenatge a les persones que ja en formen part. En aquest moment, al Ripollès, hi ha 15 parelles lingüístiques, formades per un voluntari i un aprenent que queden una hora ala setmana per practicar català.

La necessitat de trobar espais fora de l'aula en què l'alumne pugui treballar la part oral fora de l'aula, en un ambient distès i relaxat. També cal remarcar que el VxL esdevé, a més, una eina de cohesió social.

A més del reconeixement que es va fer a les parelles, també es va aprofitar l'acte per fer la cloenda dels cursos de Ripoll de nivell bàsic 1 i bàsic 2.  

Si teniu una hora a la setmana i parleu català, engresqueu-vos-hi, perquè contribuireu a fomentar l'ús de la llengua.  

Vols compartir aquesta notícia?