Trobada de cloenda de les parelles lingüístiques de les escoles de la Bisbal

Voluntariat per la llengua

Setanta-sis alumnes de dues escoles de la població hi han participat durant aquest curs

L’amfiteatre del Mundial va ser l’escenari de la trobada dels participants a les parelles lingüístiques d’enguany, que s’han portat a terme a les escoles Mas Clarà i Empordanet

Era la 8à edició per a l'Escola Mas Clarà. I la 4a per a l'Escola Empordanet. Setanta-sis alumnes de les dues escoles han dedicat una hora a la setmana a conversar en català. Els portaveus de cada escola van explicar que havien utilitzat el joc i els contes com a mitjà per trobar temes de conversa. La satisfacció i la il·lusió eren el denominador comú entre tots els participants, que lamentaven que l'activitat ja s'hagués acabat. Tant és així, que les escoles es plantegen augmentar-ne la durada el curs vinent.

L'acte va consistir en una explicació de l'experiència per part de representants de cada escola, la projecció d'un vídeo amb les fotografies fetes el dia de la presentació de les parelles i l'entrega d'un diploma, una fotografia i un obsequi a tots els participants. La trobada va acabar amb un esmorzar conjunt  a la plaça.

Vols compartir aquesta notícia?