Es presenten a Olot 17 parelles lingüístiques noves, que s'afegeixen a les 12 que volen continuar del trimestre anterior

Voluntariat per la llengua

En total, 29 parelles lingüístiques es trobaran de mig maig a mig juliol, per fer conversa en català

El dimecres 11 de maig ha tingut lloc el tret de sortida de 10 hores més de VxL: des de mig maig i fins al 14 de juliol, 17 parelles noves s'aniran trobant per fer conversa en català, i s'hi sumen 12 parelles més que continuen del trimestre passat. La majoria són d'Olot, però també hi ha parelles de la resta de la Garrotxa: 2 de la Vall d'en Bas, 1 de les Preses, 1 de les Planes, 2 de Sant Feliu de Pallerols, 1 de Sant Joan les Fonts i 1 de Castellfollit de la Roca.

Aquest dimecres, les parelles estaven convidades a visitar les intal·lacions de Ràdio Olot, una emissora molt significativa per a la comarca i per al país, perquè va ser la primera a emetre en català. Joel Tallant, director de l'emissora, va guiar la vintena de persones que van voler fer aquesta visita.

Durant el curs acadèmic 2021-22, sumant els tres trimestres, el VxL ha tingut 78 parelles lingüístiques, i més de 150 participants.

Vols compartir aquesta notícia?