Vols practicar el català o ajudar a practicar-lo?

A la teva disposició!

L'equip del VxL t'ofereix tot el suport

Punts de servei

Modalitat virtual del VxL

A través de videoconferència, siguis on siguis

Vols saber-ne més?

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització lingüística.

El VxL es va iniciar el 2003, des d'aleshores ha format més de 150.000 parelles lingüístiques i ha tingut la col·laboració de més de 10.000 entitats i establiments.

Al CNL Eramprunyà ja hi ha hagut més de 5.400 parelles lingüístiques i hi han col·laborat més de 190 entitats i establiments


 

PARELLES LINGÜÍSTIQUES EN ÀMBITS ESPECÍFICS

El Voluntariat per la llengua, a més de fer parelles lingüístiques entre persones majors d'edat que parlen català habitualment (voluntaris) i d'altres que en tenen un nivell mínim però necessiten practicar-lo, s'adapta fàcilment a tota mena d'àmbits amb fórmules específiques per a cadascun dels col·lectius:

A l'esport, amb el pla "Mou-te en català!", que fomenta l'ús de la llengua catalana entre els professionals i els esportistes a entitats i centres esportius. 10 parelles lingüístiques formades a Zona esportiva Diagonal (Gavà).

TAMBÉ T'INTERESSARÀ

Tota la informació al portal de VxL

Entra