Una vintena de persones del VxL del Prat de Llobregat visiten l’exposició “Gerard, Giménez, l’objectiu del fotògraf”

Voluntariat per la llengua

A tots ens agrada recordar el nostre passat. I això és el que vam fer durant la visita a aquesta exposició fotogràfica, que es podrà veure al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat fins al 3 de juny. Es tracta d'un recorregut històric pel Prat a través de fotografies que ens mostren l'evolució del territori i de la ciutat, sobretot a partir de la segona meitat del segle XX, període en què la ciutat va experimentar un gran creixement demogràfic i urbanístic.

Els membres del VxL van gaudir d'allò més veient i comentant les fotografies, que en molts casos els van fer rememorar molts llocs i escenes de la seva infantesa i joventut. I van poder compartir aquests records amb els companys i companyes que han arribat més tard a la ciutat i que, per tant, no van conèixer aquell Prat d'abans.

Gerard Giménez era un apassionat de la fotografia, reconegut arreu de Catalunya, i va rebre diversos premis, entre ells el Premi Ciutat del Prat 2012. Bona part de la seva vida la va dedicar a la fotografia, com a creador artístic , fent fotos amb la seva càmera, i com a col·leccionista, recopilant fotografies antigues del Prat. En aquesta exposició hi ha una mostra representativa de les fotos del seu arxiu particular, que en morir va donar a l'Arxiu municipal.

Vols compartir aquesta notícia?