El CPNL obre les inscripcions als cursos de català del tercer trimestre

Cursos de català

Les inscripcions comencen avui i hi ha gairebé 29.000 places i 1.344 cursos (de l’A1 al C1). La modalitat més oferta és la presencial, amb un 84 % de l'oferta, i el nivell més present és el bàsic, amb un 60 % dels cursos

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre avui el període d'inscripcions per aprendre català del tercer trimestre. En total, s'ofereixen prop de 29.000 places entre els nivells A1 i C1 (inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència).

Avui dilluns s'obre el torn preferent, reservat als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos. El 28 i el 29 de març començarà el torn general, obert a tothom. En total, el CPNL ofereix fins a 1.344 cursos de llengua catalana repartits arreu del territori entre els 22 centres de normalització lingüística.

Els cursos començaran l'11 i el 12 d'abril. Per tal de garantir l'atenció prioritària a les persones amb pocs o nuls coneixements de català, el nivell que té més presència és el bàsic, amb més de 800 cursos, que representen un 60 % de l'oferta. Tant aquest nivell com l'inicial són gratuïts. Per conèixer en detall els cursos disponibles, es pot consultar el cercador.

Les inscripcions del CPNL es poden fer en línia a la plataforma d'inscripció o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines d'arreu de Catalunya, i s'atenen per ordre d'arribada.

Vols compartir aquesta notícia?