Un miler d'alumnes s'han inscrit als cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller al Baix Llobregat centre i nord

Cursos de català

Un segon trimestre amb una oferta de més de 60 cursos

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a Molins de Rei, dona servei a un miler d'alumnes de català per a adults, 800 dels quals assisteixen presencialment a les aules repartides entre les 12 poblacions del Baix Llobregat centre i nord més Castellbisbal (Vallès Occidental). La resta, segueixen el curs en línia.  

El CNL Ca n'Ametller ofereix cursos de diferents nivells (des de l'inicial fins al superior) i en diferents modalitats (presencial o en línia) per atendre la demanda formativa dels ciutadans del territori.

L'oferta diversa de cursos del CPNL permet desenvolupar les habilitats i estratègies necessàries per poder-se comunicar en català, tant en els usos orals més elementals com en els nivell de perfeccionament de la llengua oral i escrita, sempre amb l'objectiu de promoure i facilitar l'ús del català a tota la ciutadania i en tots els àmbits de la societat. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l'objectiu de facilitar el coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. 

El CNL Ca n'Ametller és present a Abrera, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana.

Vols compartir aquesta notícia?