Presentació del Voluntariat per la llengua al Casal de Barri Espai 210

Voluntariat per la llengua

L’equip del Casal de Barri Espai 210 ens va convidar a presentar el programa de Voluntariat per la llengua (VxL) del CNL de Barcelona

Vam fer una presentació del programa Voluntariat per la llengua al Casal de Barri Espai 210, adreçada a persones usuàries de l'equipament interessades en el programa .

L'objectiu de la presentació era donar a conèixer el VxL en si, explicar qui hi pot participar, què implica ser parella lingüística, com es formen les parelles, les modalitats que ofereix (virtual i presencial) i sobretot, sobretot animar les assistents a inscriure's al VxL .

Durant la trobada, a la qual van assistir 18 persones, també es va fer referència al carnet VxL, a les activitats culturals i d'oci que ofereix el VxL del CNL de Barcelona a voluntaris i aprenents i als materials de suport pensats per ajudar les parelles lingüístiques a practicar català, fent especial referència als de la campanya Quan parles fas màgia.

L'objectiu de fer presentacions del programa en diversos equipaments de la ciutat (que també són punts de trobada del VxL) és doble; per una banda, els participants al programa coneixen els equipaments, i per l'altra, acostem el programa Voluntariat per la llengua als diferents barris.

La xerrada es va dur a terme en un ambient distès i agradable i totes les participants es van mostrar molt engrescades a apuntar-se al VxL.

Vols compartir aquesta notícia?