Visita al Museu Terra de la Fundació Carulla

Cursos de català, Activitats complementàries

Visitem l'exposició Peus a Terra

El Roman, professor d'un bàsic 2, ens explica:

"El passat 6 de febrer, els alumnes de Bàsic 2 van visitar l'exposició De peus a terra a la Sala Barcelona del Museu Terra.

Al llarg de la visita vam descobrir com ha anat canviant amb el pas del temps el vincle que tenim amb la terra, parant atenció a diversos àmbits com l'alimentació, el comerç i els oficis o l'oci i les relacions socials. L'exposició ens va permetre reflexionar sobre el vincle que mantenim actualment amb la terra i sobre com pensen que hauria de ser en el futur.

Als alumnes els va agradar la visita, ens va semblar interessant i ens va servir per practicar els verbs en passat i per fer comparacions entre com era el món abans i com és ara."

Visita museu terra 4.png (1440×2418) (cpnl.cat)

El Marc, professor d'un bàsic 1, ens diu:

"Vam anar a fer una visita al Museu de la Terra per aprendre com vivia la generació dels nostres avis i per reflexionar sobre què en podríem aprendre! Jornada molt interessant sobre el reciclatge i la construcció d'una comunitat."

L'Elisenda hi va anar també amb un bàsic 2, i la Montserrat, amb un bàsic 1.

Tots van quedar encantats del descobriment del nou espai al districte que és la Sala Barcelona del Museu Terra de l'Espluga de Francolí i de segur que seguirem fent-hi visites.

Vols compartir aquesta notícia?