Voluntaris i aprenents del VxL de Barcelona descobreixen a la Casa dels Contes d'on venen els noms dels barris de la ciutat de la mà del voluntari Isidre Pérez

Voluntariat per la llengua

Aquesta activitat ha estat la segona d'un cicle de tres xerrades

El CNL Barcelona organitza un cicle de xerrades destinades a descobrir d’on venen els noms dels barris de la ciutat comtal. La primera es va fer al novembre del 2023 i l'última es durà a terme al maig.

El passat 13 de febrer, a La Casa dels Contes, situada al barri de Gràcia, un grup de voluntaris i aprenents del CNL de Barcelona vam participar a l'activitat conduïda pel voluntari Isidre Pérez Edo, que ens va explicar d'on venen els noms d'alguns districtes i barris de Barcelona.

En aquesta segona trobada vam descobrir l'origen dels noms dels districtes de Sants, Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia i dels barris que els formen. Al llarg de les explicacions vam treballar paraules relacionades amb barris i ens va revelar força curiositats que van sorprendre tothom.

Els participants van mostrar el seu interès, fent preguntes i responent a les que els feia l'Isidre. En definitiva, vam passar una tarda molt agradable practicant català, en un ambient distès. I vam aprendre molt!

Vols compartir aquesta notícia?