Coneixem la Biblioteca García Márquez

Cursos de català, Activitats complementàries

L’alumnat d'un bàsic 2 de la delegació van visitar la biblioteca dijous passat

Guardonada com la biblioteca més bonica del món l'any 2023, els alumnes van poder comprovar amb els seus propis ulls si era mereixedora d'aquest premi o no. I tots van coincidir que sí.

A banda de tenir la sort de poder visitar-la, van poder gaudir de les explicacions del guia que ens va acompanyar durant tota l'estona explicant-nos curiositats i tots els racons per on anàvem passant. Els alumnes van mostrar molt d'interès i van fer-li moltes preguntes al voltant de temes relacionats amb l'arquitectura i el disseny dels espais.

L'objectiu de les visites a les biblioteques és donar-les a conèixer a aquells alumnes que encara no en són usuaris. A més a més, els fem el carnet a aquells que vulguin per tal que puguin agafar en préstec qualsevol llibre o bé fer ús dels serveis que s'hi ofereixen.

En aquest cas, a més a més, en tractar-se d'un bàsic 2, l'objectiu final de la visita va ser que descobrissin els llibres de lectura fàcil i se n'enduguessin un en préstec com a exercici de curs. Amb això,vam promoure la lectura en català i hem aconseguit que es llencin a llegir en aquesta llengua en general per primera vegada.

Vols compartir aquesta notícia?