Èxit rotund de la biblioteca d’aula a la delegació de Sant Martí

Cursos de català, Activitats complementàries

Aquest primer trimestre del curs acadèmic 23-24 hem encetat el projecte biblioteca d'aula a la delegació

Més de 120 alumnes de sis cursos de diferents nivells hi han participat llegint un o més llibres dels proposats a la biblioteca d'aula. Alumnes dels cursos bàsic 2, bàsic 3 i elemental 3 han llegit per primera vegada en català i l'experiència els ha semblat enriquidora i molt positiva. Molts d'ells han trencat les barreres que els impedien llegir en català per por de no entendre'l.

Els llibres triats per a la biblioteca han estat extrets de les col·leccions "Català Fàcil", "Kalafat", "Llibres Graduats en Català", "Biblioteca Hermes", "Llegir en Català" o "La Mar de Fàcil". Obres clàssiques i originals adaptades als diferents nivells d'aprenentatge dels lectors. Si teniu ganes de llegir relats d'aquest tipus podeu demanar-ne en préstec a qualsevol de les biblioteques que tingueu més a l'abast.

I als que ja heu trencat el gel iniciant-vos en la lectura a través de la nostra biblioteca d'aula, us animem que seguiu llegint en català en qualsevol de les modalitats que us facin sentir més còmodes, ja que és una molt bona manera d'aprendre inconscientment i d'una forma molt plaent. Només es tracta de trobar una lectura que us vingui de gust, i deixar-vos-hi submergir.

També us recordem que tenim a tot Barcelona els Clubs de lectura que promouen la lectura i la pràctica de la llengua catalana i als quals encara us podeu inscriure gratuïtament. Consulteu el que us encaixa més i no dubteu a afegir-vos-hi.

Vols compartir aquesta notícia?