Tarda de jocs a la Rambleta del Clot

Oci en català

Van participar en el taller famílies de l'escola

El passat dimecres 13 de desembre les famílies de l'escola Rambleta del Clot van passar una bona tarda jugant als jocs de taula que des de la delegació els vam portar per presentar-los-els.

Adults i infants van compartir 6 taules en què hi havia diferents jocs, de diferents tipologies i nivells de dificultat, amb els quals van haver de practicar la llengua catalana, tant oral com escrita.

L'objectiu de les sessions de joc és donar a conèixer la campanya Totjoc, en què promovem l'ús del joc en llengua catalana com una manera més de fomentar-ne la normalitat.

Les famílies van gaudir d'allò més jugant al Parauleja, el Dobble, l'Oca de les fruites, l'Story Cubes, l'STOP, i també fent manualitats de papiroflèxia com el Paku Paku, dedicat a la queta i a preguntes sobre llengua.

A banda de conèixer el programa, les famílies es van interessar per saber on podien aconseguir els jocs i els vam poder presentar el catàleg.

Finalment, els infants van marxar contents enduent-se una carta als Reis per poder demanar els jocs que més els van agradar.

L'única premissa que hi va haver era que fessin ús de la llengua catalana, cosa que en tot moment tothom va complir. Aquells que potser tenien alguna dificultat en aquest sentit, els vam poder parlar de la possibilitat de fer cursos i els vam ajudar a poder jugar en català en aquell moment.

Més de 50 persones van passar durant gairebé dues hores per cadascuna de les taules i van passar una tarda d'allò més distreta.

Vols compartir aquesta notícia?