Visita a l’Ateneu de Fabricació de les Corts

Cursos de català, Activitats complementàries

Tots els estudiants de l'Intermedi 3 del districte de les Corts, hem anat a visitar l'Ateneu de fabricació digital en 3D.

Aquest Ateneu és un espai municipal de formació i creació vinculat a la fabricació digital en 3D. En arribar, ens ha rebut el nostre guia, el jove Aris. Ens ha mostrat quin tipus de materials utilitzen, la màquines, el procés de treball i les despeses. A continuació, podem remarcar els objectius de l'Ateneu : Apropar la tecnologia, la ciència i el disseny de fabricació digital a la ciutadania, fomentar que les persones facin ús de la tecnologia digital, donar suport als projectes per a la creacions d'empreses fomentant així nous llocs de treball.

Com a ciutadà, pots utilitzar aquest centre per aportar les teves idees o projectes, tenint professionals que et guiaran per desenvolupar-les. Com que tenen la política d'OPEN SOURCE, pots utilitzar els arxius d'una altra persona, si ho vols. Cal remarcar que tot és gratuït, però s'han de portar els materials. L'Ateneu té la política de contraposició, això vol dir que tu has de pagar tota l'ajuda rebuda del teu projecte ajudant un futur client.

Per concloure, podem dir que hem gaudit la sortida amb els companys i hem après coses noves.

Vols compartir aquesta notícia?