La delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona participa en la Mostra d’Entitats i Serveis del Besòs i el Maresme

Difusió

La mostra va tenir lloc el passat 21 d'octubre

El passat 21 d'octubre va tenir lloc la 12a edició de La Mostra d'Entitats i Serveis del Besòs i el Maresme, un gran acte col·lectiu i comunitari que permet fer visibles les associacions, equipaments i serveis que treballen al barri.

Cadascun dels participants (79 en total) va disposar d'una carpa on s'exposava una representació de l'entitat o servei i s'hi feien tallers, jocs, etc. També hi van haver espais de joc per a nadons, jocs gegants infantils, teatre, música, ball i dinamització per a totes les edats. I com a punt final, es va ballar una sardana amb la música del Coti per Coti, dels The Tyets, interpretada per un cantant i el públic assistent.

La delegació de Sant Martí, del CNL de Barcelona, a banda d'informar de tots els serveis que ofereix, també va organitzar diferents activitats per donar a conèixer la diversitat lingüística del barri: una sopa de lletres amb les llengües que es parlen al barri, unes imatges que s'havien de relacionar amb paraules en diferents llengües i un mapa gegant on ubicar-les.

Vols compartir aquesta notícia?