El CNL de Barcelona participa en la desena edició del Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona

Difusió

La fira portava per lema “10 anys amb tu”

L'estand del CNL de Barcelona va tenir molta afluència de visitants durant tot el dia.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va ser un any més al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona, dissabte 28 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona. L’esdeveniment va celebrar la seva desena edició amb el lema “10 anys amb tu”.

Des de l’estand del CNL de Barcelona, es va oferir informació durant la jornada a totes les persones que s’hi acostaven per saber més sobre els cursos de català, el Voluntariat per la llengua, el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) i la resta de programes i campanyes que el Consorci per a la Normalització Lingüística desplega a tot Catalunya.

Les dues activitats organitzades pel CNL de Barcelona van tenir una cinquantena d’assistents que van participar-hi activament. El públic del Vermut lingüístic va poder reflexionar i debatre conjuntament sobre la llengua catalana, a l’hora del vermut. Més tard, el Barcelona Quiz va permetre posar a prova els coneixements sobre la llengua catalana, la història i les curiositats de Barcelona, d’una manera divertida.

Més de 5.000 persones van passar pel Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona durant tot el dia i van poder conèixer equipaments i serveis de la ciutat, acadèmies, empreses i entitats diverses. El CNL de Barcelona va ser una més de les organitzacions que van fer-hi difusió dels serveis que ofereixen a la ciutadania barcelonina.

Vols compartir aquesta notícia?