Taller de panellets

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Alumnes de la Delegació de Sant Martí, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la Llengua i usuaris del Casal de Barri Bac de Roda - Poblenou van participar dimecres passat al taller de panellets que vam oferir al casal

Amb aquesta activitat, es pretén donar a conèixer la tradició de la celebració de la Castanyada a casa nostra, així com també l'elaboració dels panellets, però sobretot i especialment, es promou el fet que persones d'arreu del territori i amb diferents nivells de coneixement de la llengua l'usin durant les dues hores que dura el taller mentre van cuinant els panellets.

Van assistir-hi alumnes de bàsic 1, bàsic 3, elemental 3, suficiència 1 i C2 i un aprenent del Voluntariat per la llengua amb la seva parella lingüística i en grups de 4 persones van estar cuinant i xerrant animadament durant tota l'activitat.

Tots van coincidir a dir que els havia agradat molt l'activitat tant pel que fa al fet d'elaborar i tastar els panellets com pel fet de conèixer gent nova amb qui parlar en català. I, a més a més, ara saben perquè mengem panellets i castanyes pels volts de Tots Sants, especialment la vigília. Si en voleu saber més, no us perdeu el pòdcast La Castanyada.

Vols compartir aquesta notícia?