Inaugurem la Biblioteca d’aula

Cursos de català

Aquest curs a la delegació encetem el projecte Biblioteca d'aula

El projecte consisteix a deixar en préstec a tots els alumnes a partir del bàsic 2 i fins a l'elemental 3 llibres de lectura adaptats a l'aprenentatge de la llengua catalana. Així, llibres com Frankenstein de Mery Shelley, Dràcula de B. Stoker, o Peter Pan de J. M. Barrie -entre molts d'altres-, podran ser llegits i entesos per tots els estudiants de català a partir de l'adaptació que en trobaran en les col·leccions que els presentem.

L'objectiu del projecte és promoure el gust per la lectura, però a més a més, i principalment en els cursos més primerencs, iniciar-los en la lectura en català per trencar les barreres que puguin tenir alhora de llegir en la nova llengua. A partir de la lectura del primer llibre en català veuran que en són capaços i podran seguir fent-ho.

Llegir és una molt bona manera d'aprendre vocabulari, ortografia, sintaxi, morfologia... A través de la lectura i sense adonar-nos-en interioritzem molts d'aquests aspectes sense haver de fer cap esforç.

La proposta ha tingut molt bona acollida per part dels alumnes i ja són més de cinc els cursos que estan gaudint de la lectura en català: alguns, potser, per primera vegada.

Bona lectura!

Vols compartir aquesta notícia?