El programa Totjoc arriba al Dau de Barcelona

Oci en català

Els dies 19 i 20 de novembre s’ha celebrat una nova edició del Festival de jocs Dau al recinte Fabra i Coats. El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona hi ha estat present amb un estand informatiu sobre el programa Totjoc

El recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu ha acollit el 19 i 20 de novembre l’11a edició del Festival de jocs Dau.

El CNL de Barcelona hi ha participat un any més i ha estat difonent durant tot el cap de setmana el programa Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). D’aquesta manera, ha donat a conèixer els jocs en català que es poden adquirir actualment al mercat.

A més, també ha dut a terme una activitat per fer jugar en català adults i petits, el joc de pistes ‘Busca-la i encerta-la’, que ha consistit a buscar les il·lustracions repartides pel recinte i a endevinar les frases fetes que amagaven. Hi han participat més de 500 persones, entre les quals s’han fet quatre sortejos, dos dissabte i dos diumenge. Els guanyadors han rebut cadascun un lot de jocs en català.

Els visitants a l'estand del CNL de Barcelona també han tingut l’oportunitat de participar en el concurs #TotjocalDau a les xarxes socials. Només els ha calgut penjar una fotografia d'un joc en català present al Dau, anomenar i seguir el compte @cnlbarcelona, i escriure l'etiqueta #TotJocalDau en la publicació. La persona guanyadora d’aquest sorteig també rebrà un lot de jocs en català.

Tots els premis han estat patrocinats per HABA, Old Teddy's Company, Lúdilo Juegos, Tranjis Games, GDM Games, Zombi Paella, Enpeudejoc Edicions, Abacus, Devir, Ravensburger i ACR Crecer.

El Festival de joc Dau s’ha convertit en un referent per als amants dels jocs de taula i reuneix cada any milers de persones entre visitants, fabricants i editors de jocs.

Vols compartir aquesta notícia?