Visita per conèixer les Corts

Cursos de català

Els alumnes del curs de vespre B1 de les Corts, amb la professora Rosa Morte, han fet una sortida per conèixer una mica millor el barri on fan les classes.

La guia els ha portat fins al Saló de plens del Districte i han pogut fer un repàs del lèxic sobre mobiliari que havien après feia un parell de dies.

Després, a l'estàtua de Pau Farinetes han pogut conèixer el nom de les diferents peces de roba que duia un pagès el dia de diumenge: pantalons, camisa, espardenyes, barretina i armilla. Tot seguit s'han traslladat al monument dedicat a les dones que patiren la repressió a la presó de dones de les Corts. A la plaça de la Concòrdia han vist diferents establiments comercials centenaris, l'església i el centre cívic Can Deu.

Han acabat la visita davant del centre on fan la classe, les Cristalleries Planell, i han escoltat la història d'aquesta fàbrica que avui, a més de ser la delegació de les Corts del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, és un equipament que acull l'Escola d'adults i un Hotel d'entitats del barri.

Vols compartir aquesta notícia?